DE LES JORNADES ALS PROJECTES | ACTE DE CLOENDA DE COOPERASEC 2012

Dissabte, 16 de març del 2013 a les 11h. Ateneu Rebel (C/ Font Honrada32-34)  
Cartell Jornades CooperaSec 2012Des de la Comissió de CooperaSec de l’Assemblea de barri i de part de totes aquelles persones que hem fet possible aquest projecte, us convidem a participar en l’acte de cloenda de les I Jornades de Cooperativisme i d’Economia Solidària al Poble Sec.

Com a CooperaSec, des del setembre ens hem vist immerses en una intensa formació sobre què és, com funciona i com generar economia social i solidària. Esperem que hagueu gaudit i après tant com nosaltres i que també us bulli el cap amb propostes, nous dubtes i la il·lusió de construir noves economies a Poble Sec i arreu!

Amb totes les noves eines i al caliu de les jornades ja han començat a despuntar iniciatives i col·lectius que ens agradaria recolzar i enfortir com a cooperasec.

En aquest acte de cloenda doncs, volem fer una valoració de com han transcorregut les diferents sessions i presentar elprojecte: cooperasec tv, que més enllà de lliurar a la xarxa el material gràfic enregistrat durant les jornades, pretén crear una sèrie de material audiovisual formatiu en base a temes claus que hem tractat per tal que la intel·ligència col·lectiva generada perduri.
També volem dedicar un espai a introduir i difondre els nousprojectes cooperatius o col·laboratius que ja han començat a cristalitzar al barri.

Finalment, ens agradaria obrir un debat al voltant del futur de CooperaSec, on compartir amb tots vosaltres la nostra visió per tal que l’enfoqueu, feu el rpojecte ambiciós i que sigui de tots i totes.

Acabarem el matí amb un dinar de “traje” on compartirem el que haguem portat

Esperem trobar-vos el proper 16 de març d’11 a 14h a l’Ateneu Rebel (C/ Font Honrada 32-34)