Sessió 3. Eines per a la cura personal, laboral i comunitària

Sessió 3
Com ens cuidem? Eines per a la sostenibilitat de la vida personal, laboral, familiar i comunitària

Captura de pantalla 2016-02-21 a les 10.57.29

17 de març
18:45 h – 21:45 h
Centre Cívic El Sortidor (Pl. del Sortidor, 12). Poble Sec
Impartit per Associació Cúrcuma

Per a fer el taller cal inscriure’s al següent formulari: Formulari d’inscripció.
Inscripcions fins el dia 15 de març o fins a esgotar places.

Objectius del taller

Els ritmes que portem a la nostra societat, a vegades fan que certs aspectes bàsics de les nostres vides els deixem de banda i, amb el temps, apareixen conflictes a l’equip de treball, cansament emocional, estrés, la no-conciliació familiar amb altres aspectes de la vida, el multi activisme, etc.

Reflexionarem eines al voltant dels diferents aspectes de les cures, des de com ens tenim en compte a un/a mateix/a, fins com podem resoldre certs conflictes relacionals a l’equip de treball, passant també per preguntar-nos quins espais de cura hi ha al barri, entre altres aspectes que siguin d’interès del grup.

Aportarem eines per poder caminar cap a una sostenibilitat entre el temps productiu, reproductiu i els nostres aspectes més personals i emocionals a tots els nivells (personal, laboral, familiar, comunitari).

Com ho farem?

Començarem emmarcant el marc teòric, continuarem parlant de quines necessitats tenim al voltant de les cures, i acabarem compartint estratègies i eines, o bé, amb un debat que siga d’interés comú al grup participant. Tot a través de les metodologies de Treball de Processos i algunes tècniques de Teatre de les Oprimides.

Leave a Reply