Jornades Finals. Construïm el mapa de l’economia comunitària a Poble Sec

Jornades finals
Compartim i dibuixem un mapa de les experiències i nous reptes de l’economia comunitària a Poble Sec

mapeo2

30 d’abril
D’11 a 19 h
Centre Cívic El Sortidor (Pl. del Sortidor, 12). Poble Sec
A càrrec de Diàlegs i membres de CooperaSec

Atenció! Les inscripcions per al dinar i el servei de conciliació estan tancades, però podeu venir a participar de la Jornada al matí i/o a la tarda. 

Què volem fer?

L’objectiu de la jornada és dibuixar el mapa d’actors de l’economia social, solidària i comunitària del Poble Sec, compartir experiències i nous reptes i somiar com ens agradaria continuar.

Aquesta sessió és la part final del trajecte que vam iniciar amb els tallers formatius i amb els quals hem anat traçant un itinerari que ha passat per diversos llocs com: què cal tenir en compte a l’hora d’emprendre un projecte, què entenem per economia social i solidària, com tenim cura i ens cuidem per fer sostenible la nostra vida personal, laboral i comunitària i, finalment, com ens podem enxarxar i quines eines cal tenir en compte a l’hora de construir un barri cooperatiu.

La jornada vol ser la posada en comú de projectes, idees i reflexions, de manera molt pràctica i amb la idea de visualitzar el “mapa” d’agents i experiències del barri en economia comunitària i plantejar el camí a seguir.

El programa

11 h Començarem la jornada compartint un cafè, coneixent-nos i ubicant-nos en un mapa, dibuixant la xarxa que ens uneix i explorant els somnis i expectatives sobre els nostres projectes i el nostre barri.
14:30 h Pararem una estona per assaborir el dinar que ens prepararà La Igualitària/Barrinar15:30 h Seguirem a la tarda explicant-vos les principals conclusions de la diagnosi realitzada en el territori i debatent entre totes quins són els reptes i necessitats que tenim al barri per transformar-lo en un barri més solidari i més cooperatiu.

Aspectes a tenir en compte

  • El cost de la jornada és gratuït per a totes les persones. Si us vingués de gust donar suport per futurs projectes de CooperaSec podreu fer una aportació voluntària el mateix dia de la jornada.
  • Disposareu d’una taula comuna on deixar informació (fulletons) per aquelles persones que vulgueu fer difusió dels vostres projectes.
Us hi esperem, per continuar fent xarxa!

Leave a Reply