II Trobada de Cultura i Creativitat: Començant a Cooperar

Data: 21 gener 19.00h
Lloc: Mercat de les Flors, sala Sebestià Gasch

p_1354210541Ja tenim data i proposta per a la següent trobada sobre cooperació, cultura i creativitat al Poble Sec, us convidem el proper dilluns 21 de gener a la Sala Sebastià Gasch del Mercat de les Flors a les 19.00h

Tota la info de les fitxes que vam omplir amb els participants de la primera trobada l’hem compartida al googledocs amb tothom que va omplir-la. La idea seria continuar treballant en aquest full de cultura cooperativa al barri per anar compartint recursos i complicitats.

A més a més, abans del nadal ens vam ajuntar un grup de 12 persones per a preparar una mica la següent trobada i fer-la productiva.

Aquest seria l’esquema de la sessió que us proposem:

OBJECTIU DE LA SESSIÓ: Focalitzar els eixos de treball que poden articular una activitat cooperativa en cultura al barri a partir dels interessos i necessitats dels diferents grups i persones convocades.

INTRO Explicarem molt breument què fà i com funciona l’assemblea de barri de Poble Sec.

1. PLUJA D’IDEES Per a organitzar la pluja d’idees proposarem que la gent vagi escrivint en post-it’s de 3 colors l’activitat del seu col·lectiu o treball en funció dels següents conceptes:

  • Necessitats
  • Recursos
  • Interessos/Propostes

2. PETITS GRUPS DE TREBALL A partir de la pluja d’idees endrecem els post-it’s i fem petits grups per a desenvolupar temes concrets.

3. POSADA EN COMÚ I CALENDARI Posada en comú de les diferents propostes i idees que s’hagin treballat als grups i els situem de nou amb post-it’s en una línia de temps ordenades per curt, mitjà i llarg termini, segons es consideri.

4. VALORACIONS

Esperem que us agradi la proposta. Si teniu suggeriments ens els podeu fer arribar. Recordeu que la jornada és totalment oberta i que quantes més persones siguem més riurem : )