CooperaSec a la Fira d’Economia Solidària

CooperaSec participa a la II Fira d’Economia Solidària

CooperSec participarà aquest any a la II Fira d’Economia Solidària, que organitza la XES (Xarxa d’Economia Solidària) els dies 26 i 27 d’octubre, amb un stand propi per a donar informació i també amb la participació de col·lectius del barri. De moment, hi seran presents, la cooperativa La Seca, l’ateneu La Base, el grup de criança Babàlia i Barrinar, associació que ofereix catering amb productes de proximitat i ecològics.

Des d’aquí fem una crida a altres col·lectius del barri interessats en la participació a aquesta fira, aportant informació i bridant l’oportunitat de conèixer tot el que es mou a Catalunya a nivell de cooperativisme. CooperaSec a més participarà dissabte 26 al matí, a les 11, a  un debat sobre territorialització d’experiències d’economia solidària. I diumenge 27, a les 12h, a la zona de tallars, aprofitarà per presentar ja algunes de les càpsules del projecte CooperaSec TV, la plataforma digital que anem creant per donar difusió del contingut de les I Jornades de Cooperativisme que vam celebrar al barri l’any passat i a la vegada que sigui un canal de difusió de materials sobre economia solidària transformadora.

Si esteu interessats en participar-hi podeu escriure acooperasec@gmail.com
La Fira d’Economia Solidària se celebra al recinte de Fabra i Coats (a Sant Andreu).