#DiadaCoop: resum i vídeo de la jornada cooperativista

Més d’un centenar de cooperativistes i cooperatives es van reunir  el passat 6 de juliol a la plaça de Santa Madrona per celebrar la Diada de Cooperativisme, organitzada des de CooperaSec conjuntament amb la XES (Xarxa d’Economia Solidària), per recuperar a casa nostra el Dia Internacional del Cooperativisme com una jornada de celebració i visibilització de les iniciatives que aposten per altres maneres de fer empresa i economia més democràtiques i compromeses socialment que les dominants.

Si voleu saber com va ser aquesta jornada, aquí en teniu el vídeo resum:

Des de CooperaSec es valora molt positivament la Diada en quant a la celebració del sopar i la seva organització, que comptava amb persones de La Igualitaria, de Barrinar, i socis de La Base. Es van fer 106 menús, i tothom penso va gaudir molt. També va ser clau la col·laboració de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, l’Associació d’Amics de la Plaça Santa Madrina i l’Ateneu Rebel, que van facilitar molts temes logístics per fer possible aquesta celebració.

Prèviament al sopar, es va generar una trobada entre algunes persones del barri  que participen en diferents propostes cooperativistes i d’economia solidària, on hi van ser presents persones de La Seca, el Monstre de Paper i Raons Públiques, donant i compartint informació de les diferents experiències cooperativistes. La trobada es va aprofitar per presentar el projecte de La Base.