Diada del Cooperativisme

Diada del Cooperativisme

Trobada de cooperatives i altres col·lectius del barri, sopar popular i música en directe

Dissabte, 6 de juliol del 2013 a pl. Santa Madrona. A partir de les 19 h

Una colla de cooperatives i de cooperativistes hem volgut recuperar a casa nostra el Dia Internacional del Cooperativisme com una jornada de celebració i visibilització del cooperativisme.

Per això des de Cooperasec, conjuntament amb la XES (Xarxa d’Economia Solidària),  hem organitzat una trobada que consistirà en un sopar a l’aire lliure a la plaça de Santa Madrona del Poble Sec, seguit d’alguns parlaments i una actuació musical.

Com veieu, es tracta d’un acte senzill per trobar-nos, compartir projectes i passar-nos-ho bé alhora que ens afirmem com a cooperativistes. Una forma més de visibilitzar que hi ha altres maneres de fer empresa i economia més democràtiques i compromeses socialment que les dominants. Vegeu aquí La Crida.

 Aprofitant aquest acte, des de Cooperasec estem impulsant un espai de trobada entre les cooperatives i col·lectius del barri que se celebrarà a la mateixa Plaça de Santa Madrona de 19 a 21h. Es tracta de compartir projectes existents al barri i d’establir possibles vincles d’intercooperació de cara a constituir en un futur proper el que podria ser una xarxa d’economia solidària al barri.

En la trobada s’informarà sobre els projectes de La Base. Ateneu Cooperatiu del Poble Sec i segurament ja ens podran anunciar la ubicació del nou local. També podrem donar la benvinguda al barri a l’Aixada i Raons Públiques i saber com els va a les companyes de Fill a l’Agulla; conèixer les novetats de les cooperatives de consum de la Seca i el Carretó i imaginar amb la gent del Centre de Cultius Contemporanis el que ens espera per al proper curs. Finalment, si els nens i nenes ho permeten, saber com els ha anat a la Babàlia, la Lleteria, El monstre de paper i al Petit Molinet.

Si coneixeu a qualsevol altre col·lectiu del barri que no hàgim tingut en compte, a part de disculpar-nos, podeu convidar-lo a participar i per descomptat feu córrer la veu entre les vostres amigues i amics.
Després d’aquest espai de trobada esteu convidades totes i tots als actes que posteriorment se celebraran amb motiu de la Diada Internacional del Cooperativisme a la Plaça Santa Madrona. El sopar, que serà cuinat per Barrinar i La Igualitària, començarà a les 21. 30 h. El preu és de 12 euros i els beneficis que s’obtinguin es destinaran a donar suport econòmic a  La Base. Aquells que vulgueu sopar podeu enviar un correu a cooperasec@gmail.com per a reservar els tiquets o passar a comprar-los per l’Ateneu Rebel.