Sessió 10 | El treball cooperatiu en l’àmbit cultural i creatiu

DIJOUS 29 DE NOVEMBRE – SALA SEBASTIÀ GASCH DEL MERCAT DE LES FLORS ( 1r Pis) – 18.30H

Aprenem d’experiències pràctiques en l’ambit de la cultura que ja treballen de forma cooperativa des de i per als barris i repensem entre tots com volem treballar a poble sec. Construïm noves sinèrgies entre els col·lectius que trobem al barri per enfortir l’autogestió de la cultura i el coneixement.

Coneixerem experiències amb llarg recorregut en l’autogestió i el treball cooperatiu com:

  • La ciutat invisible. Creació i difusió de continguts crítics que impulsen processos de transformació política i social.
  • Ateneu 9Barris (Expressió Directa). Cicle d’espectacles de centres culturals autogestionats de Barcelona.
  • Communia.Projecte cooperatiu que neix del creuament d’experiències de desenvolupament de dispositius tecnopolítics, basats en el software lliure, en el lliure accés al coneixement, i també fruit d’una necessitat comunicativa dins els centres socials.
  • La Fundició. Projecte cooperatiu que creua pràctiques artístiques i culturals amb l’educació.

I obrirem un espai de trobada de tots els col·lectius culturals i creatius del barri que vulgueu participar. En aquest espai intentarem visualitzar els recursos, projectes, voluntats de col·laboració i tot allò que puguem oferir entre totes per generar noves dinàmiques de creació i autogestió cultural. Entre totes dibuixarem el mapa del teixit cultural del barri i repensarem el tipus de relació que volem tenir entre nosaltres.

Esteu convidats a compartir els vostres projectes, experiències i pensar junts com ens vindria de gust relacionar-nos amb el barri i els col·lectius i persones que hi som. Trobareu més informació de l’eix de cultura i creativitat al bloc de CooperaSec.

Si formes part d’un col·lectiu cultural del Poble Sec i vols participar d’aquest debat, vine a aquesta sessió. Per qualsevol consulta i per confirmar assistència ens podeu escriure a cooperasec@gmail.com utilitzant l’assumpte: Cooperasec Cultura

CANVIEM LES PECES, PER CANVIAR EL JOC!