sessió 6 | Cooperant per generar un model de salut alternatiu

Dimecres, 24 d’octubre de 2012 a les 18:30 h a la 2ª planta del Centre Cívic El Sortidor (mapa)

Creiem en models de salut alternatius, que abordin la salut com a integral, perquè entenem que l’estat de benestar ideal només s’aconsegueix quan hi ha un equilibri entre els factors físics, biològics, emocionals, mentals, espirituals i socials, que permeten un adequat creixement i desenvolupament en tots els àmbits de la vida.

També valorem les tasques fetes des de l’ambulatori del nostre barri, on es treballa en pro d’una salut comunitària. Volem donar a conèixer la visió dels seus treballadors i treballadores sobre les diverses activitats que duen a terme per defensar una salut comunitària pública i de qualitat.

Així doncs, amb aquesta xerrada, volem crear un espai de reflexió amb els col·lectius del barri que intervenen en la salut des d’un enfocament comunitari  i /o de salut integral, donant a conèixer experiències cooperativistes i altres models d’autoorganització entorn a la salut i la cura, a més de difondre experiències amb enfocaments alternatius a la hipermedicalització.

Us convidem a tots i totes a participar en el debat “Cooperant per generar un model de salut alternatiu; perquè la salut és un bé de les persones i un dret de la comunitat”, amb participació de SHA (Salut Holísitca Autogestionada), COS (Cooperativa de Salut), CAP Les Hortes i Vies 66, a més d’altres col·lectius i entitats del barri.

Us esperem!