Cinefòrum CooperaSec presenta Homenatge a Catalunya II

Dimecres, 26 de setembre de 2012 a les 19 h a la sala d’actes del Centre Cívic El Sortidor.

UNA HISTÒRIA D’HISTÒRIES SOBRE LA CONSTRUCCIÓ D’UNA ECONOMIA SOSTENIBLE, SOLIDÀRIA I DESCENTRALITZADA

Un projecte de Joana Conill, Manuel Castells i l’Àlex Ruiz Produït per l’IN3, sota llicència Creative Commons.

Pica-pica i debat sobre aquestes noves formes de viure i d’entendre l’economia. Hi participarà Joana Conill, membre de l’equip que ha fet el documental i també comptarem amb l’assistència de membres de Fil-a-l’agulla, una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre.

Més enllà de la crisi, de la prima de risc, de les retallades i del rescat als bancs, hi ha vida. Milers de persones a Catalunya, milions a tot el món, s’empoderen de les seves vides per mitjà d’una economia creativa, sostenible i descentralitzada, creant xarxes de solidaritat i de riquesa per a les persones de manera col·lectiva i democràtica.

Vine a compartir amb nosaltres aquest recull d’experiències. T’hi esperem!